Beretta Exclusive Boiler Green HE 25 B.S.I. kondenzációs kombi gázkazán EU-ErP

Ár
Beretta Exclusive Boiler Green HE 25 B.S.I. kondenzációs kombi gázkazán EU-ErP Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
2 év termékgarancia
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk!
Személyesen is átveheti üzletünkben
 • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
 • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
 • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek >>
Választható fizetési módok:
Készpénz, előre utalás, utánvét

Termék leírás

Beretta Exclusive Boiler Green HE 25 B.S.I. kondenzációs kombi gázkazán EU-ERP

A Beretta Exclusive BOILER Green HE a Beretta prémium kategóriás készüléke, beépített 60 literes rozsdamentes acélból készült melegvíz (HMV) tárolóval.

A Beretta gázkazánokat Premix kondenzációs technológiával készítik, aluminium kondenzációs hőcserélővel. Emellett teljesen környezetbarát technológia, alacsony káros anyag kibocsátással: (5. osztály) Alacsony elektromos energiafelhasználás, ezt a modulációs szivattyúnak köszönheti, PWM szabályozással. A RANGE RATED funkcióval beállíthatjuk a készülék minimum és maximum teljesítményét, az épületre és annak hő igényére szabva.

Beépített időjárásfüggő szabályozó, külső hő érzékelővel az alapfelszerelés részeként

Hidraulikai csatlakozók (gázcsap, hideg vízcsap, rézcső csatlakozók) további alaptartozékként mellékelve.

 

A Beretta, a negyven éves vezető szerepnek köszönhetően kibővítette termékeit és szolgáltatásait az új technológiák és a megújuló energiák felhasználásával. A Beretta célja közt van összhangban lenni a minket körülvevő környezettel, ennek tudatában alkották meg a Beretta Exclusive Boiler Green HE 25 B.S.I. kondenzációs kombi gázkazánokat egyaránt kielégítve a háztartási fűtésben elvárt igényeket, gondoskodni az otthoni kényelem megteremtéséről termékeik kiválóságával. A Beretta mérnökei több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek a lakossági fűtő rendszerekben. A Beretta Exclusive Boiler Green HE 25 B.S.I. kondenzációs kombi gázkazán megtervezésénél is törekedtek a kiválóságra és a folyamatos fejlesztésekre, amelyek jellemezték mindig is a Beretta -t és így több millió otthon komfort igényét tudja ki szolgálni. Ma a Beretta folyamatosan növekedő trendet mutat a lakossági fűtés szektorban és az új kihívásokat ugyanolyan elszántsággal és kötelesség tudattal kezeli, mint kezdetben. A Beretta ügyfél-központú szolgáltatásai szakemberek hálózatát jelenti: közvetlenség, szakértelem, rugalmasság ezek a Beretta kulcsfontosságú jellemzői. A Beretta, több mint 40 évvel azután, hogy legyártotta az első fali gázkazánját, ma már világszerte az egyik legismertebb márka a lakossági fűtés területén.

Műszaki leírás

Műszaki jellemzők

 • ""A"" osztály
 • IPX5D villamos védelem
 • Feszültség felvétel (V/Hz): 230/50
 • Villamos teljesítmény: 66 W
 • Tároló űrtartalma: 60 liter
 • Fűtési hő teljesítmény: 24,38 kW
 • HMV teljesítmény: 25 kW
 • Névleges hatásfoka: 97,5 %
 • Alacsony káros anyag kibocsátás: NOx Class 5
Cikkszám
BE-20023904
Súly
65.00 kg
További Beretta termékek