Ariston kondenzációs kazán

A kondenzációs kazán éppen úgy lehet kombi üzemű – mikor kinyitjuk a csapot belobban a láng és meleg vizet is csinál – mint az eddig ismert kombi cirkók. A kondenzáció jelensége fűtési üzemmódban jön létre, ekkor a megtakarítás az üzemeltetés körülményeitől függően elmehet akár a 35%-os szintig is.

 

A minőségi, komolyabb szabályozással, fejlett elektronikával rendelkező hagyományos, ám prémium kategóriás gázkazánok árban közel vannak a kondenzációs kazánokhoz, ezért legtöbben inkább ezt választják. A kondenzációs kazánok által elérhető 20-35 % megtakarítás a mai árak mellett döntő, többet nyom a latban, mint a szabályozási finomságok.

 

Az Ariston Clas Premium Evo végre árban elérhető megoldás a piac szereplőinek is, így fűtéskorszerűsítésnél megnyílt a lehetőség kondenzációs kazán alkalmazására. A szerelőknek, szervizeseknek tapasztalatai is kedvezőek, van olyan ismert márka, amivel szemben inkább ezt szokták ajánlani. Szervize és alkatrészellátása természetesen megoldott.

 

Ariston Clas Premium Evo

Ariston Clas Premium Evo

 

Az Ariston Clas Premium Evo

 

Az Ariston kondenzációs kazán és ezen belül is az Ariston Clas Premium Evo lett hazánknak az utóbbi idők egyik legnépszerűbb gázkészüléke. Ez a készülék az Ariston Clas Premium utódja, továbbfejlesztett változata.

 

Az Ariston kondenzációs gázkazán hasznosítja a füstgázokban rejlő hőt is, ezzel jelentős megtakarítást ér el. Fejlett a beépített elektronika, LCD kijelzős és a beépített szivattyú is elektronikus fordulatszám szabályozású, ami nagyon takarékos. A vezérlése fel van készítve a külső hőmérsékletérzékelős szabályozásra is, ami különösen fontos kondenzációs kazán esetén, mert az üzemeltetést ez teszi igazán gazdaságossá. Napkollektoros rendszerhez is csatlakoztatható.

Létrehozva
2014. április 4. 16:05