Kazán

Vegyestüzelésű kazán, fatüzelésű kazán és kondenzációs kazán nagy választékban Gazkazán Bolt webáruházunkban. A kazán minden háztartás kiemelten fontos része mivel a fűtés és a használati meleg víz biztosítható megbízható, takarékos és kényelmes módon. A  földgáztól való függetlenség elérésének egyik módja az, hogy a használatban lévő gázkazánt lecseréljük szilárd tüzelésű kazánra. A vegyestüzelésű kazánban több fajta tüzelőanyag égetésére van lehetőségünk: szén, pellet, fa, brikett vagy akár kerti hulladék.

Egyszerűsége miatt a kazán üzemeltetése nem igényel nagyobb szakértelmet, de hátrányai között szerepel, hogy folyamatos kézi utántöltést kíván a folyamatos égetés. A vegyestüzelésű kazán rendszer nem minden téren felel meg a 21. századi modern fűtési rendszer elvárásainak, azonban a kazán gyártók igyekeznek fejlesztésekkel ezen hátrányokat csökkenteni. Így született meg a kondenzációs kazán technológia, amely magas hatásfokot tud elérni, ezáltal kevesebb fűtési költséggel tudjuk fenntartani otthonunk melegét. Kondenzációs kazán segítségével akár 25-30%-os megtakarítást is elérhet.

Gázkazán Bolt webárházunkban értékesített kazán márkák: Bosch kazán, Viadrus kazán, Solida kazán, Celsius kazán, Concept kazán.

Létrehozva
2014. április 4. 16:05