Beretta Mynute Green 25 C.S.I kondenzációs kombi fali gázkazán EU-ErP

Ár
Beretta Mynute Green 25 C.S.I kondenzációs kombi fali gázkazán EU-ErP Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
2 év termékgarancia
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk!
Személyesen is átveheti üzletünkben
 • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
 • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
 • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek >>
Választható fizetési módok:
Készpénz, előre utalás, utánvét

Termék leírás

Beretta Mynute Green 25 C.S.I kondenzációs kombi fali gázkazán EU-ERP

A Beretta Mynute Green a Beretta prémium kategóriás gáz készüléke.

Premix kondenzációs technológiával készítik a Beretta gázkazánokat, (alu) kondenzációs hőcserélővel. Emellett környezetbarát a technológia és alacsony (5. osztályú) a káros anyag kibocsátása. Elektromos energiafelhasználása alacsony, a modulációs (PWM szabályozós) szivattyúnak köszönhetően. A „RANGE RATED” funkcióval állítható a készülék maximum és minimum teljesítménye, az adott igényeknek megfelelően.

Beépített időjárás függő teljesítmény- szabályozással, külső hő érzékelő az alapfelszerelés részeként.

Hőmérséklet kijelzése LCD kijelzővel.

További mellékelt tartozékok: Hidraulikai csatlakozók: gázcsap, hideg vízcsap, rézcső csatlakozók. Füstgáz visszacsapó szelepet beépítve tartalmazza.

 

A Beretta, a negyven éves vezető szerepnek köszönhetően kibővítette termékeit és szolgáltatásait az új technológiák és a megújuló energiák felhasználásával. A Beretta célja közt van összhangban lenni a minket körülvevő környezettel, ennek tudatában alkották meg a Beretta Mynute Green 25 C.S.I kondenzációs kombi fali gázkazánokat egyaránt kielégítve a háztartási fűtésben elvárt igényeket, gondoskodni az otthoni kényelem megteremtéséről termékeik kiválóságával. A Beretta mérnökei több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek a lakossági fűtő rendszerekben. A Beretta Mynute Green 25 C.S.I kondenzációs kombi fali gázkazán megtervezésénél is törekedtek a kiválóságra és a folyamatos fejlesztésekre, amelyek jellemezték mindig is a Beretta -t és így több millió otthon komfort igényét tudja ki szolgálni. Ma a Beretta folyamatosan növekedő trendet mutat a lakossági fűtés szektorban és az új kihívásokat ugyanolyan elszántsággal és kötelesség tudattal kezeli, mint kezdetben. A Beretta ügyfél-központú szolgáltatásai szakemberek hálózatát jelenti: közvetlenség, szakértelem, rugalmasság ezek a Beretta kulcsfontosságú jellemzői. A Beretta, több mint 40 évvel azután, hogy legyártotta az első fali gázkazánját, ma már világszerte az egyik legismertebb márka a lakossági fűtés területén.

Műszaki leírás

Műszaki jellemzők

 • ""A"" osztály
 • IPX5D villamos védelem
 • Feszültség felvétel (V/Hz): 230/50
 • Villamos teljesítmény: 80 W
 • Névleges teljesítmény: 25 kW
 • HMV teljesítmény: 25 kW
 • Névleges hatásfok: 98 %
 • Alacsony káros anyag kibocsátás: NOx Class 5
Cikkszám
BE-20095557
Súly
38.00 kg
További Beretta termékek